De eerste dag
Door: Wessel
Blijf op de hoogte en volg Wessel
16 Februari 2006 | Kenia, Nairobi
Hoe kan het dan ook anders dan dat Ralph en Marjolein, die Wessel woensagochtend om half 5 zouden ophalen om naar Schiphol te rijden, zich versliepen, zodat we konden stellen dat onze reis vanaf het begin al spannend was.
Goed voorbereid of niet, we hebben de schwung al weer helemaal te pakken. Gisteravond zaten we in de kroeg naar een potje Zuidafrikaans voetbal en een beetje om ons heen te kijken (best veel zwarte mensen hier), en we kwamen er achter dat we eindelijk zin begonnen te krijgen in onze reis. Jep, we hebben er zin in!
Wat gaan we eigenlijk doen? Goede vraag. Globaal is het program als volgt: komende weken doen we een safari in een open bus tot we in de Victoria Falls aankomen, bij Zimbabwe. Dan vliegen we door naar India, daarna Nepal, Tibet, Tailand. Vervolgens ZO-Azie, dan met de trein naar huis.
Deze weblog zal onregelmatig bijgehouden worden. Wie wil kan zijn emailadres rechtsonder invullen, en wordt op de hoogte gehouden van updates.
Wij wilen graag iedereen ontzettend
bedanken voor alle mailtjes, telefoontjes en berichtjes, die we tot op schiphol mochten ontvangen.
De eerste dag is goed verlopen, we hebben er nog 179 voor de boeg. Het avontuur kan beginnen. Adios allemaal.
16 Februari 2006 - 13:59
Carl:
Mooi zo mannen! Dat klinkt als een erg aangenaam tempo...
chillenmetjebillen! -
16 Februari 2006 - 14:06
Marjolein:
Fijn wat van jullie te horen. Veel plezier! Tot bels vanavond..
Kus -
16 Februari 2006 - 14:53
Diederick:
Habari gani?
Klinkt goed boys! Ik begin geleidelijk steeds jaloerser te worden. Veel plezier nog..
Safari njema! -
16 Februari 2006 - 16:29
Simon:
Chokie. -
16 Februari 2006 - 18:25
Petra:
Geniet ervan, doe voorzichtig en maak maar mooie plaatjes!
Het klinkt hartstikke gaaf wat jullie nog staat te wachten.
Liefs -
16 Februari 2006 - 20:47
Els:
Klinkt allemaal geweldig!
Heel veel plezier en neem mooie verhalen en foto's mee naar huis zodat wij ook van jullie reis kunnen genieten, duurt nog 179 dagen...
dag -
16 Februari 2006 - 20:53
Louis Ubels:
Leuk verslag,
hele goeie tijd toegewenst en pas goed op jezelf en op elkaar !
Groetjes ook van Noortje en Pia -
16 Februari 2006 - 23:40
Hanna.:
jullie zijn zelfs via de sms te volgen... dat gaat me te ver hoor. maar een weblog is natuurlijk tof en hip (altijd je zusje volgen, goedzo).
zwarte mensen in afrika, toe maar! succes met de overige verrassingen, en liefs uit amsterdam met onweer. -
17 Februari 2006 - 09:13
Harry En Christine Manders:
Heel erg leuk dat we jullie(jammer dat we Wessel nog niet kennen) zo kunnen volgen.
Kijk uit met oversteken ha ha
Groetjes en natuurlijk veel reisgenot! -
17 Februari 2006 - 11:24
Carlijn:
heel veel plezier jongens!!!
ralph ga je missen en doen in sept. weer een biertje!!!
geniet van deze geweldige reis! kusjes -
20 Februari 2006 - 14:34
Treeske:
Hi,
mooi dat jullie goed zijn aangekomen! ben heel benieuwd naar alle komende verhalen(+fotoos!?)! nou, doe ze maar de groetjes daarzo!geniet!Treeske -
21 Februari 2006 - 17:16
Bora:
Ik had het eigenlijk niet anders verwacht... het zet de toon he. Veel plezier! X -
22 Februari 2006 - 08:18
Ger:
Haai! Klinkt goed die plannen. Is het niet te warm Ralph na al die sneeuw? Geniet ervan jongens en blijven schrijven hè. -
23 Februari 2006 - 21:28
Lotte:
Hai!!
Super cool man z´on reis! Heel veel plezier en maak er een super coole tijd van!! en ik volg jullie via de site!
Tschüssie!!!
Lotte